Servicii

  1. Home
  2. Our Services

Depozitare & manipulare

Obiectul principal de activitate al companiei îl reprezintă furnizarea de servicii integrate de depozitare si manipulare a cerealelor, precum:
  • Recepție
  • Cântărirea mijloacelor de transport pe cântare atestate metrologic
  • Livrarea mărfii pe auto, vagoane, barje
  • Monstrare ṣi analize fizice în laboratoarele proprii dotate cu aparatură specializata
  • Control al calității permanent
  • Asigurarea mărfii
image description

Transport & logistică

Oferim servicii de transport multi modal în regiunile agricole ale României. Indiferent dacă este vorba despre transport din câmp la siloz, de la siloz în Portul Constanța, sau oriunde pe parcurs, ne putem ocupa de livrarea rapidă a mărfurilor dumneavoastră.
image description

Condiționarea cerealelor

Locaţiile noastre sunt dotate cu echipamente specializate pentru condiţionarea produselor agricole, oferind clienţii noṣtri servicii de uscare, tarare, dar și fumigare ṣi aerare.
image description

Managementul stocurilor

Pentru a le oferi clienților noștri cea mai mare transparență, Bristol Logistics furnizează rapoarte detaliate cu situația calitativă și cantitativă a stocurilor, zilnic sau la solicitarea acestora.
image description

Pregătirea documentației

Birocrația și documentația nu mai reprezintă o problemă pentru clienții noștri. Ne ocupăm de toată documentația pentru cerealele pe care le gestionăm, garantând că tranzacțiile sunt întotdeauna transparente și că respectă toate reglementările necesare.
image description